Skip to main content

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Association Peugeot Hollande kost € 55,00 per jaar met een eenmalig inschrijfgeld van € 10,-. U ontvangt als lid een lidmaatschapskaart waarmee u in het magazijn onderdelen kunt kopen en stemrecht hebt op de jaarlijkse Algemene LedenVergadering. Daarnaast ontvangt u zes maal per jaar het verenigingsmagazine "Le Lion" en kunt u deelnemen aan alle evenementen.

U kunt lid worden door het invullen van het aanmeldingsformulier of per post uw lidmaatschap door te geven aan de ledenadministratie. De APH vraagt haar leden de contributie via automatische incasso te mogen incasseren. Dat scheelt onze vrijwilligers veel (onaangenaam) werk en geld. Het formulier voor automatische incasso vindt u onderaan het aanmeldingsformulier.
Indien u geen gebruik wenst te maken van een machtiging, betaalt u per jaar € 2,50 extra voor een lidmaatschap. 

De lidmaatschapskaart en de statuten ontvangt u zodra u de verschuldigde contributie hebt overgemaakt op rekening NL33 INGB 0003 7170 48 t.n.v. Association Peugeot Hollande onder vermelding van "nieuw lidmaatschap".

Wanneer u gedurende het jaar lid wordt betaalt u het eerste jaar niet het volledige bedrag (€ 55,00*) maar 

  • tussen 1/1 en 31/3 € 55,00
  • tussen 1/4 en 30/6: € 42,50
  • tussen 1/7 en 30/9: € 27,50
  • tussen 1/10 en 30/11: €15,00

* Bij automatische incasso. In elk van de situaties komt daar eenmalig €10,00  inschrijfgeld bij!!

Donateurs

Donateurs betalen € 30,00 per jaar. Zij hebben geen stemrecht op de ALV en geen recht om onderdelen te kopen in het clubmagazijn, maar ontvangen wel het verenigingsmagazine "Le Lion" en zijn natuurlijk welkom op alle evenementen en tourritten. Wanneer u gedurende het jaar donateur wordt, dan betaalt u niet het volledige bedrag maar een gereduceerd tarief.