Skip to main content

hollands glorie 202010 6Magazijnteam APH

Veel van onze leden vinden hun weg naar het magazijn, in hun zoektocht naar vaak zeer moeilijk te verkrijgen delen voor hun geliefde klassieker.

Zowel voor de populaire na-oorlogse 403 en 203 als ook voor de vooroologse Peugeots herbergen we in Lelystad een schat aan onderdelen. Twee zaterdagen per maand staat het zeer ervaren magazijnteam bij toerbeurt klaar voor onze leden. Neemt u - indien mogelijk - het te vervangen onderdeel mee, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

 

Ruildelen en speciale gereedschappen beschikbaar voor 203 en 403

Traditioneel wordt er in de winter fors gesleuteld en dat betekent dat we bijna dagelijks vragen krijgen naar losse onderdelen voor revisie.
Voor wie dat nog niet wist: In het APH magazijn zijn gereviseerde motoren, gereviseerde cilinderkoppen, gereviseerde dynamo's en gereviseerde startmotoren op voorraad voor 203 en 403. Voor deze delen hanteren wij een ruilsysteem waarbij de in te leveren componenten redelijk schoon, olievrij en compleet gemonteerd moeten zijn. Zo proberen we u weer op weg te helpen als uw Peugeot aan een revisie toe is.

Op uitleenbasis (met borg) heeft het magazijn bovendien een vrijwel complete collectie speciale gereedschappen beschikbaar, veelal onmisbaar voor de wat grotere klussen. Informeer naar de mogelijkheden.

In het APH-magazijn kan uitsluitend betaald worden per PIN. De APH biedt ook een verzendservice voor onderdelen.(mits mogelijk)

Lees Meer

 

Het magazijn van de Association Peugeot Hollande

sam 5216Het APH-magazijn is uniek in Nederland en het vormt een belangrijke ondersteuning voor de leden. Of ze nu zelf sleutelen of het onderhoud uitbesteden: het clubmagazijn is een betrouwbare leverancier van de juiste onderdelen. NOS (new old stock), goed gebruikt, gereviseerd of remake: het ervaren magazijnteam is onze leden graag van dienst.
Geen enkele vereniging van eigenaren van auto’s van die leeftijd heeft zo’n uitgebreid onderdelenmagazijn in eigen beheer. De APH is er dan ook bijzonder trots op.

De locatie

Het magazijn van de Association Peugeot Hollande is gevestigd aan Werfweg 5 in Lelystad en is geopend op elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9h tot 13h.

Openingsdagen magazijn 2023
1e kwartaal 2e kwartaal 3e kwartaal 4e kwartaal
7-jan 21-jan 1-apr 15-apr 1-jul 15-jul 7-okt 21-okt
4-feb 18-feb 6-mei 20-mei 5-aug 19-aug 4-nov 18-nov
4-mrt 18-mrt 3-jun 17-jun 2-sep 16-sep 2-dec 16-dec

Deze locatie is zeer zorgvuldig gekozen. Met deze centrale ligging is het voor alle leden goed te bereiken, er is voldoende parkeergelegenheid en het gebouw voldoet exact aan onze wensen.

Webshop

De Association Peugeot Hollande heeft de wens zijn meest courante onderdelen die beschikbaar zijn in het magazijn ook beschikbaar te maken via een webshop om op deze manier de leden optimaal te kunnen bedienen. Dat houdt in dat we naast ons magazijn in Lelystad ook onderdelen online verkopen. Uiteraard zijn niet alle onderdelen geschikt om via afbeeldingen te verkopen maar voor de meest gangbare artikelen moet dat zeker mogelijk zijn. Doel van de webshop is om ook voor de leden die niet of moeilijk naar het magazijn kunnen komen toch onderdelen te kunnen bestellen. Daarnaast kunnen we uiteindelijk een groter publiek bereiken om er voor te zorgen dat de Peugeots rijdbaar blijven. Tevens wordt de webshop gebruikt om de voorraad positie van de onderdelen betrouwbaarder te maken en te zorgen voor concurrerende prijsstelling van de onderdelen. Het is een ambiteus project daarom beginnen we met een klein aantal artikelen in de webshop. Zodra alles goed loopt en het magazijnteam warm gedraaid is wordt de collectie onderdelen in de webshop groter.

Staan de artikelen die u zoekt er nog niet in neem dan contact op met het magazijn! (want ze zijn er waarschijnlijk wel) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u op onderstaande link: WEBSHOP klikt komt u in onze webshop terecht.

U heeft bij het bestellen van onderdelen uw lidmaatschapsnummer nodig. Hou deze bij de hand!

 

Het magazijn: Meer dan opslag alleen

Lees Meer