Skip to main content

Verenigingsmagazine LE LION

le LionLe Lion 234  lelion159

 

Zes maal per jaar vervaardigt de samenwerkende redactie Le Lion, ons gewaardeerde full-color verenigingsmagazine. In de wereld van oldtimers is passie een drijvende kracht. Mensen die zich tot oldtimers aangetrokken voelen, hebben een grote liefde voor klassieke auto's, motoren en andere vintage voertuigen. Deze passie wordt vaak gevoed en gedeeld via magazines en publicaties bijvoorbeeld zoals ons verenigingsmagazine Le Lion.

Uitgave van de samenwerkende Peugeot oldtimer Clubs
Le Lion is het officiĆ«le verenigingsmagazine van drie samenwerkende clubs: Association Peugeot Hollande, Peugeot 404 Vereniging en Peugeot Club Nederland. De titel verschijnt zes keer per jaar. Het magazine richt zich op liefhebbers van Peugeot oldtimers, maar het biedt meer dan alleen technische informatie en restauratietips. Wat Le Lion echt onderscheidt, is de unieke mix van passie, geschiedenis en het wij-gevoel van Peugeot liefhebbers. In de redactie zijn de drie verenigingen vertegenwoordigd met elk een redacteur. Samen bereiken we meer dan 1500 leden van de drie verenigingen. 

Le Lion een uniek magazine
Het magazine brengt de oldtimerhobby tot leven met boeiende verhalen, fotoreportages en artikelen over zowel klassieke als moderne Peugeots:

Historische diepgang - Le Lion biedt lezers een fascinerende reis door de geschiedenis van Peugeot. Het magazine besteedt aandacht aan de rijke erfenis van het merk, met artikelen over legendarische modellen en historische mijlpalen.

Gemeenschapsgevoel - Oldtimerverenigingen zijn altijd een hechte gemeenschap van gelijkgestemde mensen. Zo ook bij de Association Peugeot Hollande. Le Lion fungeert als een verbindende factor voor de leden van de drie clubs. Het magazine bericht over evenementen, auto onderdelen, bijeenkomsten en verhalen van clubleden, waardoor lezers zich onderdeel voelen van de vereniging.

Technische Kennis - Veel leden van de Association Peugeot Hollande zijn technisch onderlegd en willen meer weten over de mechanica en restauratie van deze klassieke voertuigen. In Le Lion zijn gedetailleerde artikelen en instructies te vingen voor iedereen die een eigen restauratieproject willen ondernemen. In het colofon zijn adresgegevens te vinden van technische commissie leden die hun kennis en expertise willen delen met leden van de vereniging.

Zelf lezen?
Als je zelf een liefhebber bent van klassieke Peugeots dan is het zeker de moeite waard om een exemplaar van Le Lion te lezen en je te laten inspireren door de wereld van klassieke Peugeots. Le Lion is gecombineerd met het lidmaatschap van Association Peugeot Hollande.

DRIE VERENIGINGEN, DRIE REDACTEUREN

ASSOCIATION PEUGEOT HOLLANDE

Maarten van der Velden

Mail de APH-redactie
www.aph-peugeot.nl

PEUGEOT 404 VERENIGING

Henk Tenger

mail de redactie van de Peugeot 404 Vereniging
www.peugeot404vereniging.nl

PEUGEOT CLUB NEDERLAND

Freek Aberson

mail de PCN redactie
www.peugeotclubnederland.nl